Ring Kulturradion! Våren 2012

Programmet som återkommer med en obekymrad oregelbundenhet…

Gunnar Bolin Foto: Johan Ljungström/SRUnder våren 2012 har det uppenbarat sig i P1 fredagarna 24 februari, 29 april samt 1a juni.

Programledare: Gunnar Bolin, producent: Susanne Skog.

Ring Kulturradion är ett direktsänt telefonväkteri dit lyssnarna kan ringa och fråga om vad som helst som har med kultur att göra. Ingenting är för smått, inget för stort för att fråga om. Panelen utlovar någon sorts svar på allt.

Panelen denna vår: Sven-Hugo Persson (dramaturg, Dramaten), Mats Arvidsson (konstkritiker), Camilla Lundberg (musikkritiker SVT), Anneli Dufva (teaterkritiker, SR Kulturred.), Dan Hallemar (arkitekturskribent, redaktör för tidskriften Arkitektur), Ulrika Knutson (kulturjournalist, författare) och Maria Edström (teaterkritiker, SR Kulturred.)